Popshop

MixtBaby maakt gebruik van producten met natuurlijke ingrediënten als hoofdbestandeel. Original & Mineral, L’Anza en Olaplex. Producten die natuurlijke extracten en mineralen bevatten. L’Anza gebruikt onder andere bijzondere planten uit het regenwoud. MixtBaby gebruikt producten zonder parabenen en SLS. Geen sulfaat en andere rommel. Natuurlijk maken wij geen gebruik van producten waar dierenleed aan te pas is gekomen.

Bouclème Intensive Moisture Treatment 250ml

Art.nr. 00016
€34,00
Op voorraad
1
Productgegevens

Herstelt beschadigd haar, verbetert de elasticiteit van je krullen eb zorgt voor de perfecte kruldefinitie. De intensive moisture treatment is gemaakt om de gezondheid van het haar en je krulpatroon te verbeteren en je vochtgehalte weer in balans te brengen.

How to use:

Deze multi-tasking super-hairo kan worden gebruikt als prep, diepvoedende, conditionerend masker of als leave-in conditioner. Om de kruldefinitie te herstellen gebruik je dit 30min voordat je start met de shampoo en conditioner. Je kunt het masker ook de hele nacht laten intrekken. Ook ideaal om na de shampoo te gebruiken en 30min laten intrekken. Het past zich aan, aan alle krulsoorten en aan alle condities van het haar.

ingr: Omega 6 & 9, proteines, marula, kamilia en argan olie, vitamie A, B, B1, B2, B6 C & E, aminozuren

97% natuurlijk, vrij van siliconen en proteines, 100% vegan en CG proof.

Bewaar dit product voor later