shop2-480x480.jpg

mixtbaby

Beste krullenkapper van Rotterdam

MixtBaby is in 2003 begonnen aan de Westewagenstraat 68 midden in het centrum van Rotterdam. Het concept: knippen zonder spiegel aan een lange tafel, omringd door kunst en een relaxte sfeer.

Het team van technische creatievelingen is er speciaal voor jou om trendy coupes en krullen hippe kleuringen te maken. Knippen staat centraal. Door de uitgebreide kennis van haartypen, nieuwe technieken, ervaringen met shows en het geven van trainingen, ben jij op het juiste adres voor jouw haar! Bij MixtBaby is jouw coupe nooit saai en na iedere bezoek aan ons weer anders!

 

vegan

haarproducten

MixtBaby maakt gebruik van producten met natuurlijke ingrediënten als hoofdbestandeel. Original & Mineral, L’Anza en Olaplex. Producten die natuurlijke extracten en mineralen bevatten. L’Anza gebruikt onder andere bijzondere planten uit het regenwoud. MixtBaby gebruikt producten zonder parabenen en SLS. Geen sulfaat en andere rommel. Natuurlijk maken wij geen gebruik van producten waar dierenleed aan te pas is gekomen. Ontdek onze natuurlijke haarverzorgingsproducten, speciaal gemaakt voor krullen.

producten-480x480.jpg
meso2-480x480.jpg

haar

mesotherapie

Mesotherapie bij haaruitval is een succesvolle behandeling.
Met behulp van een zogeheten mesogun worden net onder de huid een serie van injecties ingebracht. Via een ultrafijne naald wordt een combinatie van aminozuren, mineralen en vitamines rondom uw haarzakjes geïnjecteerd. Het is doorgaans een pijnloze behandeling. Mesotherapie geeft uw haarzakjes de nodige bouwstoffen en zorgt ervoor dat stoffen die de haarstamcel blokkeren geneutraliseerd worden. Interessant om te weten is dat ook de injecties zelf een positief effect hebben op de haargroei.