VEGAN

haarproducten

MixtBaby maakt gebruik van producten met natuurlijke ingrediënten als hoofdbestandeel. Original & Mineral, L’Anza en Olaplex. Producten die natuurlijke extracten en mineralen bevatten. L’Anza gebruikt onder andere bijzondere planten uit het regenwoud. MixtBaby gebruikt producten zonder parabenen en SLS. Geen sulfaat en andere rommel. Natuurlijk maken wij geen gebruik van producten waar dierenleed aan te pas is gekomen.

Boucleme_lifestyle_jun2020_high-0363-300x300.jpg
Boucleme_lifestyle_jun2020_high-0175-2-300x300.jpg

curl-care

Bouclème

Bouclème is in 2015 opgericht  door krullenexpert en curly girl Michele Scott-Lynch. De producten zijn speciaal ontwikkeld voor krullend haar en 100% Curly Girl-approved. Het heeft als doel je gezonde, pluisvrije krullen te geven door het gebruik van natuurlijke (en 100% vegan!) ingrediënten zonder sulfaten, siliconen of parabenen. Michelle is moeder van twee kinderen met krullen, dus het mag duidelijk zijn wat Michele inspireerde om deze productlijn speciaal voor krullend haar te maken.

vegan

haarverf

De wereld is aan het veranderen en velen zijn op zoek naar natuurlijkere oplossingen op allerlei vlakken. De bewustwording van de aanwezigheid van chemicaliën in producten neemt in snel tempo toe. Zwangerschappen, ziektes en huidirritaties hebben ertoe geleid dat veel consumenten op zoek zijn naar eerlijkere producten met een lagere chemische inhoud. O&M was één van de eerste merken met ammoniavrije haarverf en volgt alle onderzoeken m.b.t. chemicaliën op de voet. O&M neemt de resultaten niet klakkeloos over; eigen research (in de salon) gaat altijd vooraf aan het besluit om een ingrediënt te vervangen.

om-colour2-300x300.jpg