Popshop

MixtBaby maakt gebruik van producten met natuurlijke ingrediënten als hoofdbestandeel. Original & Mineral, L’Anza en Olaplex. Producten die natuurlijke extracten en mineralen bevatten. L’Anza gebruikt onder andere bijzondere planten uit het regenwoud. MixtBaby gebruikt producten zonder parabenen en SLS. Geen sulfaat en andere rommel. Natuurlijk maken wij geen gebruik van producten waar dierenleed aan te pas is gekomen.

Bouclème Revive 5 Hair Oil 100ml

Art.nr. 00018
€34,00
Op voorraad
1
Productgegevens

Deze gewichtloze styler en treatment is een veelzijdig product geformuleerd uit 5 hoogwaardige olien. Het is rijk aan antioxidanten en beschermt het haar en de kleur tegen hitte en UV-straling. Het verzwaard de krul niet, is totaal niet vet en trekt mega snel in. Het geeft nieuw leven aan droge, matte krullen.

How to use:

Gebruik als laagje tussen de Curl Cream en Curl Defining Gel om vocht in te sluiten en de hydratatie een definitie van je krul na de wasdag te behouden. Breng 1 pomp aan op elke sectie haar. Kan ook op de hoofdhuid gemasseerd worden om 's nachts mee te slapen om een droge, jeukende hoofdhuid te kalmeren.

ingr: Moriniga, mongongo, daikon-zaad olie, virgin kokos olie en olijf olie.

99% natuurlijk, vrij van siliconen, alcohol en proteines, 100% vegan en CG proof.

Bewaar dit product voor later