Popshop

MixtBaby maakt gebruik van producten met natuurlijke ingrediënten als hoofdbestandeel. Original & Mineral, L’Anza en Olaplex. Producten die natuurlijke extracten en mineralen bevatten. L’Anza gebruikt onder andere bijzondere planten uit het regenwoud. MixtBaby gebruikt producten zonder parabenen en SLS. Geen sulfaat en andere rommel. Natuurlijk maken wij geen gebruik van producten waar dierenleed aan te pas is gekomen.

Bouclème Super Hold Styler 250ml

Art.nr. 00023
€25,00
Op voorraad
1
Productgegevens

Houd je krullen gedefinieerd en gevoed met deze stevige krullengel die al diverse awards gewonnen heeft. Gladde geltextuur, zonder heel lang bezig te zijn, dit product helpt gespleten haarpunten te voorkomen. De Super Hold Styler bevat verbazingwekkende voedende natuurlijke ingrediënten en zorgt voor een stevige krul die de hele dag in model blijft.

How to use:

Breng aan op nat haar. Over de Curl Defining Gel heen of in plaats van, afhankelijk van het haartype. Werk met een klein beetje product van beneden naar boven. knijp het product richting de hoofdhuid. Beter te weinig dan te veel product, als je meer nodig hebt dan kan dat. Droogt hard op scrunch het en behaal dan het beste resultaat.

ingr: kahai-notenolie , blauwe avage, algae suikers, chia zaad olie, lijnzaad en kangoeroepootplant

99% natuurlijk, vrij van siliconen en proteines, 100% vegan en CG proof.

Bewaar dit product voor later